FEL MENU

Mediáció - Önfejlesztés - Coaching

Medock Párkapcsolati Akadémia

Ma Magyarországon a házasságok több mint fele válással végződik, és a fennmaradók nagy részéről sem lehet elmondani, hogy felhőtlenül boldogok. Saját terápiás, mediációs és coaching gyakorlatunk azt mutatja, hogy nő az igény a párkapcsolati tanácsadás iránt. Egyre több emberben/párban tudatosul ugyanis, hogy a párkapcsolatuk minősége döntően befolyásolja az életük más területeit, sőt, az egészségüket is.

Épp ezért indítottuk el a Medock Párkapcsolati Akadémiát, aminek két iránya van:

  • Képzés, illetve továbbképzés szakemberek számára, akik párkapcsolati tanácsadással szeretnének foglalkozni.
  • Kurzusok, tréningek, workshopok olyan nők, férfiak, párok számára, akik boldogabb, kiegyensúlyozottabb magánéletre, párkapcsolatra vágynak.
Kinek ajánljuk a párkapcsolati-házassági tanácsadó/coach képzést?

A párkapcsolati/házassági tanácsadás nincs életkorhoz vagy előzetes képzettséghez, szakirányú végzettséghez kötve. Ugyanakkor úgy gondoljuk, szükséges, hogy a tanácsadó kellő élettapasztalattal, magas fokú ön- és emberismerettel, illetve valamilyen segítő foglalkozásban, humán szolgáltatásban szerzett végzettséggel, gyakorlattal rendelkezzen, vagy erre elhivatottságot érezzen.

Ezért kurzusunkat lehetőleg olyan jelentkezőknek ajánljuk, akik pszichológus, coach, mediátor, életmód- vagy életvezetési tanácsadó, tréner végzettséggel, vagy más segítő foglalkozásban szerzett hosszabb gyakorlattal rendelkeznek, illetve komoly késztetést éreznek arra, hogy másokon segítsenek. A növekvő igény lehetőséget nyújthat pályamódosításra, praxis-bővítésére, vagy arra, hogy – akár mellékfoglalkozásban – új területen próbálják ki magukat.

Kinek ajánljuk privát kurzusainkat, workshopjainkat?

Senki nem azzal a szándékkal köt házasságot, hogy később elváljon. Senki nem azért kezd el egy párkapcsolatot, hogy megkeserítse párja, házastársa életét. Akkor miért olyan kevés a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat? Miért van az, hogy a nyugati kultúrákban a házasságoknak már több, mint a fele (kb. 65%!) válással végződik? Gondoljunk csak bele! A legtöbb ember hosszú-hosszú évekig készül a hivatására. Aztán később tanfolyamokat végeznek, továbbképzik magukat. Párkapcsolatba, együttélésbe, házasságba azonban teljesen felkészülés nélkül vágunk bele. Hiszen évezredek óta minden férfi és minden nő tudja mindazt, ami ehhez kell.

Vajon tényleg  tudja? Nézzünk csak körül! Ismeretségi körünkben hány jól működő, harmonikus kapcsolatot, házasságot látunk?

Privát kurzusainkra várunk

  • Olyan nőket, akik szeretnék jobban megismerni, megérteni Önmagukat, kiteljesíteni női mivoltukat, megteremteni a harmóniát kívül, belül.(Női test, női lélek)
  • Induló párokat, akik kiváncsiak egymásra, közös jövőt terveznek, és szeretnék elkerülni a leggyakoribb buktatókat (Boldogok leszünk?)
  • Olyan nőket, férfiakat, párokat, akik szeretnék jobban megérteni magukat, egymást és a párkapcsolatok működését.   (A párkapcsolatok anatómiája)
  • Olyan párokat, akik szeretnék megtartani kapcsolatuk boldogságát, megelőzni a megszokást, a kiégést. (Szeretetszerviz)
  • Olyanokat, akik stresszes életet élnek, és szeretnék megelőzni, hogy a munkahelyi stressz feleméssze párkapcsolatukat. (A munkahelyi bombák otthon robbannak.)
  • Olyan sikeres vezető nőket, akiket túlzottan beszippanthat a munka világa, szeretnék megteremteni az egyensúlyt hivatásuk és magánéletük között, megteremteni a harmóniát kívül belül. (Work-life balance) 
X

Érdeklődés/Jelentkezés

*A kód nem érzékeny a kis és nagybetűkre és nem tartalmazhat '0' -át!

Teszt kiértékelése:

X