FEL MENU

Mediáció - Önfejlesztés - Coaching

Nőtípus tesztek

Jean Shinoda Bolen amerikai pszichológusnő Jung őstípusaiból kiindulva a görög-római mitológia legfontosabb istennőihez visszanyúlva alakította ki hét női alaptípusát. Tiszta típusok persze nincsenek, vagy legalábbis rendkívül ritkák. Ugyanabban az asszonyban egy időben több "istennő" is lakozik.

Az istennők voltaképpen személyiségünk részeit, legfontosabb vágyainkat. értékeinket jelképezik. Minden istennőnek vannak pozitív és negatív oldalai. Ha felismertjük (és elfogadjuk!) a személyiségüket meghatározó 2-3 domináns istennőt, jobban támaszkodhatunk  képességeikre, és jobban tudunk bánni hátrányaikkal is. Az Istennők segítségével jobban megérthetjük magunkat, kapcsolatainkat, a férfiakhoz, párunkhoz, szüleinkhez, gyermekeinkhez, munkánkhoz fűződő viszonyunkat.

A gyorsteszt csak játék, érdekesség - ha valóban ismerni akarod Istennőidet, akkor a részletes tesztet töltsd ki. (Miután megkaptad a kiértékelést írd fel az eredményt, mert bárhová kattintasz, nem tudod újra előhozni!)

Ha a teszt segítségével megtaláltad domináns Istennőidet, akkor olvasd el jellemzőiket az Istennő Típusok oldalon. Olyan nőkről is találhatsz példákat, töréneteket, (élő istennők) akiket egyetlen istennő vezérel. Arról is olvashatsz, hogy egy-egy élethelyzetben (Istennők élethelyzetekben blog) hogy viselkednek az "istennők".

Ha a nőtípusok kérdéseket vetnek fel Benned, nem illik Rád a teszt eredménye, vagy mélyebb önismereti munkára vágysz, keress minket bizalommal!

X

Érdeklődés/Jelentkezés

*A kód nem érzékeny a kis és nagybetűkre és nem tartalmazhat '0' -át!

Teszt kiértékelése:

X