FEL MENU

Mediáció - Önfejlesztés - Coaching

Dr. Szilágyi Zoltán

közgazdász, marketing- és PR-szakértő, tanár, coach, mediátor

"Amit az emberi elme el tud képzelni, és amiben hinni tud, azt meg is tudja valósítani."
Napoleon Hill

 

Meglehetősen régen születtem, ami – sok hátránya mellett – azzal az előnnyel mindenképpen jár, hogy nagyon sok mindent megtapasztaltam már. Kérdés, hogy a tapasztalat manapság mennyire értékes valuta, hiszen a világ túl gyorsan változik ahhoz, hogy a tegnapi gyakorlat ma is jól alkalmazható legyen. Hogy ezen az oldalon mégis a tapasztalatomat mutatom be ajánlólevélként, annak egy oka van. Az, hogy – „tapasztalatom” szerint – egy dolog nem igazán változik, ez pedig az emberi természet, amivel minden szolgáltatásunk során dolgozunk. És van dolgunk bőven.

Van dolgunk, mert az emberek – makacsul őrzött, és általában elavult gyarlóságaikkal – sok bajt okoznak maguknak és egymásnak a gyorsan változó világban, legyen szó akár a személyiségük, akár a karrierjük, akár az emberi kapcsolataik, elsősorban a párkapcsolatuk alakulásáról.

A tapasztalat fegyvere mellé az övembe tűztem néhány végzettséget is. Közgazdász vagyok, marketinges és vállalkozás szervező. A gyakorlatban is dolgoztam ezekben a szakmákban, és tanítottam is őket különböző felsőoktatási intézményekben (például a pécsi és a miskolci egyetemen, és a BGF-en, hogy a fontosabbakat említsem). Végzett coch vagyok, és hivatásos mediátor.

Ezen a helyen a küldetésünkről illik írni, divatos szóval a „mission”ről, általában kissé fennkölt szavakkal. Én lejjebb szállnék egy emelettel. Inkább azt mondom, hogy – finoman szólva túl életem delén – azzal akarok foglalkozni, ami igazán érdekel: azzal, hogy segítek azoknak/azokon, akik hozzánk fordulnak. Tudunk és akarunk segíteni. Megtanultuk a szükséges ismerteket és technikákat elméletben és gyakorlatban, és hivatássá érleltük magunkban ezt a tudást.

És nem mellékesen: élvezzük azt, amit csinálunk.

 

X

Érdeklődés/Jelentkezés

*A kód nem érzékeny a kis és nagybetűkre és nem tartalmazhat '0' -át!

Teszt kiértékelése:

X