FEL MENU

Mediáció - Önfejlesztés - Coaching

Dr. Valló Ágnes

belgyógyász, mentálhigiénikus, mediátor, tanár, tréner, terapeuta

"Fejlődés csak úgy lehetséges, ha ismerjük és elfogadjuk önmagunkat.
Tévedéseink és hibáink szükségesek a számunkra, hiszen éppen ők a fejlődés legértékesebb ösztönzői.”

C.G. Jung

Orvosként végeztem, majd belgyógyászati osztályokon és az alapellátásban csoportvezető főorvosként dolgoztam. 1993-ban nyitottam meg belgyógyászati-pszichoszomatikus magánrendelésemet, ahol a testi betegségek lelki hátterével foglalkozom. 12 évig tanítottam a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán.

Érdeklődésem a gyógyítás és tanítás felől egyre inkább a megelőzés, a prevenció felé fordult. Az idők folyamán egyre többen keresnek fel megelőző céllal, az önismeret, a fejlődés, kiteljesedés útjait keresve, hogy ne kövessék el újra és újra ugyanazokat a hibákat.

A stressz testi lelki ártalmaival foglalkozom – ebben a témában több könyvem is megjelent. Stresszoldó-stresszkezelő kurzusokat, tréningeket is tartok.

A modern kor embere egyre több stressznek van kitéve, de a stressz nem feltétlenül ártalmas. S stressz az életünk része, nem futhatunk el előle – tehát meg kell tanulnunk bánni vele. És ha megszelídítjük, akkor a pusztító erőből kihívássá, életünket megszépítő izgalommá változik.

1996 óta vezetek személyiségfejlesztő csoportokat, kurzusokat, Nem hiszek egyetlen, „egyedül üdvözítő” terápiás vagy tréning módszerben, számos technikát tanultam (relaxáció, pszichodráma, NLP, családállítás, kognitív módszerek, vizualizáció). Ezek kombinációjával alakítom (alakítjuk) ki a szükségletnek legmegfelelőbb tanácsadó, tréning vagy kurzus módszereket.

Változó világunkban egyre több a stresszforrás, és nemcsak a munkahelyen, hanem a magánéletben is. Az évszázadokon át megszokott házasságmodell megrendült, és átmeneti korunkban még csak alakulóban vannak a párkapcsolatok új formái. Sem a nőknek, sem a férfiaknak nem könnyű megtalálni a helyüket, hát még társukat. Nem könnyű társra találni – és talán még nehezebb megőrizni a boldogságot. Ebben (is) szeretnék segíteni a hozzám (hozzánk) fordulóknak. Párkapcsolati tanácsadással, mediációval, családállítással, kurzussal, tréninggel – mikor mire van szükség.

X

Érdeklődés/Jelentkezés

*A kód nem érzékeny a kis és nagybetűkre és nem tartalmazhat '0' -át!

Teszt kiértékelése:

X